Acest site este proprietatea ASOCIATIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Strada Ion Minulescu nr. 107, CUI: 28682951.

Date de contact

TEL: +40 766 421 334

MAIL: mestesugariromi@gmail.com

ASOCIATIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, asupra denumirii, logo-ului, designului, in general asupra intregului continut al acestuia precum si asupra tuturor marcilor mentionate in site.

De aemenea intregul continut al site-urilor proprietatea ASOCIATIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI este protejat de legislatia privind drepturile de autor si proprietate intelectuala.

 

Termeni si conditii de utilizare

 1. Inscrierea pe siteu-rile www.mestesugarii-rromi.ro este gratuita.
 2. Utilizatorul are obligatia sa acceseze si sa utilizeze site-ul conform practicilor in domeniu, cu respectarea legislatiei in vigoare si fara a produce vreun prejudiciu Detinatorului.
 3. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului.
 4. Disponibilitatea produselor de pe acest site si preturile acestora se actualizeaza zilnic. Preturile afisate includ TVA.
 5. Inregistrarea comenzii nu reprezinta confirmarea acesteia. Dupa inregistrarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmarii si stabilirii dataliilor de livrare.
 6. Termenul de livrare este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii. Totusi, in perioada marilor sarbatori religioase (ex. Paste, Craciun) sau in perioada de mari reduceri comerciale (ex. Black Friday) livrarea comenzii poate dura intre 5-10 zile.
 7. SOCIATIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie de pe site, inclusiv cu privire la preturi. Daca in momentul in care se face comanda unui produs pretul acestuia nu corespunde cu cel afisat veti fi instiintati cu privire la acest aspect. Daca exista diferente intre pretul real si cel afisat, procesarea comenzii se va face doar cu acordul expres al clientului.
 8. Produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei in vigoare si ambalate conform detaliilor din imaginile de prezentare.
 9. Metoda de livrare a produselor este prin colet iar expedierea se face prin curier rapid. Clientul are obligatia de a furniza date corecte si complete de livrare si de a receptiona coletul direct sau prin reprezentanti. Nu ne asumam responabilitatea livrarii comenzilor in situatia comunicarii unor adrese incorecte sau incomplete. Costul livrarii este de afisat in ultima etapa a plasarii comenzii. .
 10. Plata se poate face la primirea coletului in sistem ramburs sau prin transfer bancar.
 11. Anularea comenzilor se poate face prin e-mail sau telefonic insa valideaza doar daca acestea nu au fost expediate.
 12. Potrivit OUG nr.34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retreagere si fara a suporta alte costuri cu exceptia celor privind livrarea precum si a celor privind diminiarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.
 13. Conform aceluiasi act normativ, sunt exceptate de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.
 14. Intentia de returnare a unui produs va fi comunicata SOCIATIA MESTESUGARILOR SI COMERCIANTILOR TRADITIONALI RROMI prin oricare din urmatoarele: e-mail, scrisoare recomandata cu confirmare de primire, telefon, SMS, utilizand formularul anexat sau prin orice alta declaratie neechivoca prin care va exprimati decizia de retragere din contract
 15. Orice eventuale dispute se vor solutiona pe cale amiabila direct ori prin mediere iar daca partile nu ajung la niciun acord, litigiul se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.
 16. Prin efectuarea unei comenzi va exprimati acordul cu privire la termenii si conditiile de mai sus.